Malú: “M’he tret una motxilla de dolor i frustració, però tinc por”

Rate this post

Malú ha tornat a la música dos anys després. La cantant té una carrera meteòrica, amb un munt d’èxits que l’han fet omplir un concert rere un altre. Però estar un període tan llarg sense treure res nou sempre té conseqüències. Així ho ha reconegut a El Hormiguero en una entrevista molt sincera en la qual ha assegurat que ha estat un camí molt dur.

Tornar a actuar la té molt emocionada, sobretot tenint en compte que no han estat dos anys gens fàcils. Tot i això, no pot evitar sentir una por que li està costant d’abandonar: “Després de dos anys tens por, tornar a sortir, pujar a un escenari… Et sents molt vulnerable, molt petitó… Em seguiran estimant?”, es preguntava.

La gira que ha anat a presentar es diu Oxígeno, un nom molt adient tenint en compte que precisament aquesta molècula és la que li ha fet tornar a respirar: “M’he pres dos anys per fer aquest disc i tornar a tenir oxigen. A vegades no li donem valor i el necessitem. He pres el suficient oxigen i puc tornar”. És per això que ha decidit fer el nou videoclip mostrant-se en primer pla, més transparent que mai.

Es tracta d’un nou projecte molt especial per ella en el qual s’ha bolcat completament i s’ha obert en canal: “El més maco que té aquest disc és que he plasmat el que passa pel meu cap. Per això ha estat fonamental prendre’m tant de temps per poder seure amb una gran quantitat d’artistes i professionals que m’han ajudat a transformar tots els meus sentiments en música”.

“M’he tret una gran motxilla de sobre de dolor i frustració. De por, d’inseguretat… Ha estat un gran exorcisme. Te n’adones que no ets l’única persona amb por, amb penes… Una gran teràpia. Avui ja he pogut refer-me amb totes les meves ruïnes”, ha afegit.

Molts diuen que quan tens un pensament negatiu, el que has de fer és bloquejar-lo. Però ella no està gens d’acord: “El que has d’intentar és agafar-lo i entendre’l fins que ho digereixis i l’assumeixis”.

malu 2 el hormiguero

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Antena 3

Com li anirà aquesta gira? Tornarà amb les piles carregades?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »