Malú i Rivera absents al casament de Melendi per l’odi d’ella a un convidat top

La periodista catalana Laura Fa torna a furgar en les filies i fòbies de Malú. No és la primera vegada que manifesta detalls desconeguts sobre el caràcter de la cantant i els seus secrets amagats. Es nota que "li cau bé". Tant bé que la Laura no ha dubtat en revelar una nova confidència sobre l'absència de la madrilenya i els seu xicot Albert Rivera al peculiar i embolicat casament del cap de setmana: La de Melendi amb Julia Nakamatsu, una boda "amb paradinha" que va ser "suspesa" dissabte i celebrada al dia següent, segurament una estratègia per confondre la premsa del cor. I no era un casament qualsevol: L'enllaç havia de servir per a la primera gran aparició pública de Malbert, que segueixen jugant al gat i la rata amb el seu romanç. Una vegada més, els paparazzi es van quedar sense la instantània. Bé, de fet tampoc la van tenir els nuvis. I no pel sobtat canvi de dates, o una altra gastroenteritis a traïció. La raó es trobava en la llista de convidats.

Boda Melendi @nazumarin97

@nazumarin97

albert rivera malu europa press

Albert Rivera Malú Europa Press

Segons ha revelat la cronista catalana (i diana antiindependentista a 'Sálvame')la cantant no va voler compartir el casament amb un altre artista de primera categoria i excompany de programes televisius com 'La Voz': David Bisbal. Entre tots dos hi ha una pèssima relació, explicava a 'Cazamariposas', arran d'una baralla entre tots dos en un dels episodis del talent musical, allà pel 2013. En aquell programa van haver-hi acusacions de joc brut per aconseguir que els seus aspirants guanyessin el concurs, i no van saber separar l'àmbit professional del personal. La cosa es va tancar amb un creuament de missatges suposadament conciliadors, però entre tots dos les coses mai no van tornar a ser les mateixes. I així, fins el passat cap de setmana: "Si David Bisbal está, no veo a Malú en la misma mesa". Clica a la imatge per sentir les paraules de Laura Fa:

Laura Fa Cazamariposas

David Bisbal @davidbisbal

David Bisbal @davidbisbal

La Voz Antena3

La Voz Antena3

Si la informació de Laura Fa és versemblant (i no tenim dubtes de que així sigui), el binomi Malú-Rivera té un imant per espatllar casaments: Ni la de Valls-Gallardo, ni la de Melendi-Nakamatsu. Les properes parelles que els vulguin convidar ja es poden estalviar les invitacions. I mentrestant, els fotògrafs fent guàrdies que no porten enlloc.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: