Malson per a Cristiano Ronaldo: sense sou per culpa del coronavirus?

El coronavirus està fent molt mal a l'esport europeu i el continuarà fent. No hi ha competicions i encara trigaran en tornar. Per aquest motiu es comença a plantejar que serà una gran crisi tant per als clubs com per als esportistes.

I des d'Itàlia, tot i que sembla que el proper pas serà millorar l'evolució del Covid-19, hi ha molta incertesa en el panorama esportiu. És tan gran el problema que Calcio e Finanza, un mitjà econòmic especialitzat, informa que posen sobre la taula la possibilitat de cancel·lar els pagaments de sous a la Serie A, la màxima categoria del futbol italià, si la competició no torna d'aquí poc.

Segons informen els experts en les últimes hores, les pèrdues del campionat italià ronden prop dels 700 milions d'euros. Una xifra bastant semblant a la de la Lliga espanyola, de Primera i Segona Divisió, que estaria al voltant dels 678,4 milions si no es reprèn la competició.

cristiano ronadlo dybala juventus efe

EFE

La previsió actual és que, traient l'Eurocopa del mig i jugant-la al 2021, a Itàlia es podria recuperar la lliga d'aquí un mes i mig i acabar les 12-13 jornades de competició restants.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: