Malestar entre familiars de presos per les retirades en grua dels vehicles estacionats a la Comella

Familiars d’interns al centre penitenciari treuen foc pels queixals perquè aquest dijous -i no només avui- en sortir de visitar els seus parents s’han trobat que el servei de circulació d’Andorra la Vella se’ls havia endut els vehicles amb la grua. Això suposa una multa però, primer, haver de baixar fins al centre de la capital a peu si no hi ha un altre remei. Consideren que hi ha una voluntat sancionadora comunal sense miraments.

Alguns dels afectats han assegurat que els vehicles, tot i que formalment estacionats de manera indeguda, no molestaven ningú en l’hora en què “expressament” la grua s’hauria acostat fins a la zona de la Comella. Cert que en algunes hores, i vista l’activitat industrial que hi ha la zona, segons com estigui aparcat un vehicle pot comportar algun que altre problema. Però en l’hora que haurien succeït els fets ja no.

Més enllà de lamentar l’actuació comunal, els familiars de presos també es queixen que a proximitat de l’accés principal al centre penitenciari no hi ha cap zona adequada per estacionar, ni de pagament ni d’accés lliure. I entenen que essent un equipament com aquell, hauria de disposar d’un espai perquè les moltes visites que se succeeixen durant el dia a la presó poguessin deixar el vehicle sense haver de patir.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: