Majoral explica als veïns del túnel de la Tàpia que les obres duraran dos mesos i demana paciència

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha explicat a una vintena de veïns de la zona més pròxima a l’entrada nord del túnel de la Tàpia que les obres s’allargaran dos mesos i que es restablirà el carril de baixada pel centre del poble. Els treballs de reconfiguració dels carrils havien provocat un cert neguit ja sigui per les retencions o per la marrada que han fer els habitants de zones com les de la Borda del Jaile o de les Arades.  La trobada s’ha sumat a les que ja es van fer amb els veïns de l’avinguda Francesc Cairat, d’Aixirivall o de Fontaneda.

Majoral, però, s’ha mostrat menys convençut a l’hora d’afirmar que el carril reversible servirà per acabar amb les retencions en sentit Sant Julià de Lòria que s’acostumaven a formar els diumenges a la tarda en un dia de temporada normal d’esquí. Durant les obres que efectua Govern,  l’accés al nucli urbà lauredià en sentit sud s’ha de fer a través del túnel de la Tàpia i de la plaça Laurèdia, a excepció dels autobusos i dels vehicles que vulguin anar a una benzinera.

En sentit contrari, és a dir, en direcció a Andorra la Vella, per sortir del nucli de Sant Julià de Lòria els vehicles hauran d’accedir al vial de sortida del túnel de la Tàpia, i el pas inferior queda tallat al trànsit. El Govern  va adjudicar de les obres per a l’habilitació i senyalització de dos carrils de circulació al viaducte de la CG-1 prop l’enllaç d’Aixovall. Els treballs d’eixamplament de creació d’un segon carril tenen un cost de 94.246  euros.

Les explicacions de Majoral han satisfet els assistents a la reunió als que ha demanat paciència “perquè són dos mesos”. L’acte ha comptat amb la presència dels consellers de la majoria i de l’oposició. El cònsol ha recordat que la reunió s’emmarca en la política transparència de l’equip de govern.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: