Madretomasa publica el nou treball en vinil i en clau indie

Madretomasa ha publicat aquest dijous el seu nou disc ‘Father’ que ja es pot escoltar a les plataformes de música digital com Spotify o adquirir-ne el vinil, un toc vintage en aquests temps telemàtics, i no s’editarà en CD. És el seu primer treball des de l’arribada d’Albert Duat al baix.

‘Father’ té deu temes d’un rock més indie, amb un primer senzill, ‘The World is Falling Down’, que és també la primera cançó del disc. Van oferir un primer tastet ara fa una mica més d’any en un concert a l’Auditor d’Ordinoi, just abans de l’arribada de la pandèmia que també ha provocat que el nou treball sortís amb mig any de retard, perquè sense el coronavirus hauria vist la llum després de l’estiu. Oriol Vilella considera que l’entrada al grup d’Albert Duat “ens ha donat un altre aire i un altre estil. L’Albert ha aportat dos temes al nou disc”.

El vinil ha estat editat pel segell andorrà SEMM i tanca una periode de cinc anys després de l’àlbum ‘8 tracks (2015)’. Abans havien tret dos epés, ‘Deep Jobs’ (2010) amb sis cançons i ‘Blackstone’ (2014). Han editat el disc amb vinil i l’han penjat a Spotify perquè “la gent no compra CD’s i els que ho feien ara estan a Spotify. Pel que fa al vinil la gent en continua comprant”.

Els Madretomasa  han muntat el seu propi estudi de gravació i la seva pròpia discogràfica, per fugir de les pressions de la indústria a la qual mai han tingut accés. “Ho hem fet per no dependre de ningú i poder ser autosuficients”, diu Oriol Vilella. El grup es va formar l’any 2010 amb Fano Pallarés, Oriol Vilella, Àlex Moldes i Josu Adanez. El 2017, Albert Duat agafa el lloc d’Àlex Moldes.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: