Madonna a Eurovisió?

Rate this post

Probablement si vostès són eurofans, hauran col·lapsat amb aquesta possibilitat. I si són seguidors de l’ambició rossa, hauran demanat festa a la feina per marxar ara mateix cap a Lisboa. Que tremoli Almaia. El boicot no els hi farà cap dreta rancuniosa perquè el català Alfred li hagi regalat el llibre España de mierda d’Albert Pla a la seva estimada Amaia. El boicot mediàtic els hi podria fer la reina del pop.

madonna5

@madonna

Alguns mitjans internacionals, i revistes com Glamour s’han fet ressò amb la possibilitat que Madonna actuï el proper dissabte al Festival d’Eurovisió. Ahir ja vam veure una còpia barata de la cantant en la representant suïssa que va disputar la semifinal. ZiBBZ va sortir a l’escenari amb el look cowboy de la Madonna de Music i van ser molts els seguidors que van veure les semblances entre l’una i l’altra.

madonna2

La presència de Madonna a Lisboa no respondria a cap representació de la candidatura italiana donat els antecedents llunyans que té al país transalpí. L’intèrpret de Like a prayer Frozen, acaba d’actuar al MET de Nova York, però torna a Lisboa on està instal·lada fa temps a una espectacular mansió a la capital portuguesa amb els seus quatre fills més petits, perquè un d’ells, David, juga a les categories inferiors del Benfica.

madonna4

Palacio Ramalhete

Se l’ha vist en concerts de fado i és una turista més. A les portes dels 60 anys, la cantant té en ment treure un nou treball discogràfic, i hi ha qui parla de la possibilitat que aniria escalfant motors deixant-se veure -i actuant- en alguna pausa del festival eurovisiu, presentant una cançó que duria per títol Magic. Els fans comencen a tremolar de l’emoció.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »