Macrooperació amb 700 Mossos al Raval contra els narcopisos i la victòria de l’ultra Bolsonaro al Brasil, entre les notícies del dia

Rate this post

1.

En marxa un macrodispositiu dels Mossos contra els narcopisos. La policia desplega 700 agents i fa una quarantena d’escocolls a Ciutat Vella. 

2.

El militar ultra Bolsonaro guanya al Brasil amb una clara majoria. El candidat de l’extrema dreta supera per més de deu punts el successor de Lula da Silva. 

3.

Un avió amb 188 persones a bord s’estavella al mar de Java. L’accident s’ha produït després que l’aeronau s’enlairés. El pilot havia sol·licitat tornar a l’aeroport de Jakarta. 

4.

La cúpula del PDECat perfila la relació amb la Crida. Es reuneix avui amb els exconsellers a Lledoners per buscar una proposta d’encaix al nou espai polític. 

5.

Luis Suárez signa l’acta de defunció del Reial Madrid de Lopetegui. Golejada per recordar d’un Barça que ha trobat un camí per explorar sense Messi (5-1). Les 3 claus del Barça-Madrid. S’encarrila el clàssic amb superioritat al mig i se sobreviu amb cames al setge momentani blanc. 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »