Macron posa a tot França en quarantena un dia després de les eleccions locals

"Estem en guerra sanitària". Macron segueix els passos de Pere Sánchez i decideix posar a França en quarantena. El país veí, que fins aquest diumenge, convivia amb la pandèmia de coronavirus amb escasses restriccions i fins a unes eleccions locals, passa ara a un nou nivell d'alerta.

El president francès ha ordenat limitar els moviments a tot el país durant els pròxims 15 dies i només es permetran els desplaçaments urgents i a el lloc de la feina, sempre que no sigui compatible el teletreball.

El confinament pel qual ha optat en aquest punt de la crisi és menys sever que el que s'aplica ja a Espanya sota l'estat d'alarma. Els francesos podran seguir anant a comprar amb normalitat i fins i tot fer exercici al carrer però mantenint sempre "la distància de seguretat".

Macron ha fet una crida a la "disciplina social" per evitar la propagació de virus i ha acordat posposar la segona volta de les eleccions municipals sense data.

Notícia en actualització

Estem treballant en l'ampliació d'aquesta informació. En breu, la redacció d'EL ESPANYOL els oferirà l'actualització de totes les dades sobre aquesta notícia.

Per rebre al seu telèfon mòbil les notícies d'última hora pot descarregar-se l'aplicació del nostre periòdic per a dispositius iOS i Android , així com subscriure per accedir a tots els continguts en exclusiva , rebre les nostres Newsletters i gaudir de la Zona Ñ, només per a subscriptors.

elconfidencial.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: