Maçanet activa un pla de neteja específic per a les tres grans urbanitzacions

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva va anunciar ahir un nou servei de neteja i manteniment de clavegueram específic per a les tres grans urbanitzacions del terme municipal: Mas Altaba, Residencial Park i Montbarbat. L’alcaldessa, Natàlia Figueras, va explicar que han contractat una empresa externa, per 159.894 euros a l’any, amb un contracte biennal d’inici que es podria prorrogar dos anys més per resoldre un dèficit històric al municipi, que CiU ja proposava solucionar el 2015.

Figueras va resumir que el servei començarà dilluns vinent i se centrarà en els mesos d’estiu, amb la neteja i desbrossada de voreres i espais públics –i maquinària–, buidatge de papereres i manteniment del clavegueram. El contracte, tot i ser extern, es gestionarà amb el personal adscrit a l’àrea de Via Pública.

Control en les deixalles

La regidora de Medi Ambient, Marta de Egea, va afegir a les mesures altres accions, com ara el control de les àrees d’aportació de deixalles a les urbanitzacions del Mas Altaba i Montbarbat. D’acord amb les dades que ahir va anunciar, els controls d’accés només per a veïns costen cap a 30.000 euros, però poden estalviar el sobrecost de 200.000 euros anuals que el cànon per tona i abocaments incívics havien comportat als dos àmbits al 2019.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: