L’unionisme es veu capaç de “plantar cara” amb prohibicions i persecucions

Societat Civil Catalana (SCC) ha convidat les entitats del món civil no independentista a formar part d'una "gran taula cívica" per plantar cara al "nou govern independentista" i dissenyar una estratègia guanyadora a mig termini que permeti "reconstruir" (sic) Catalunya. SCC ha apuntat que després de les eleccions del 14-F cal que les formacions que defensen valors constitucionals facin una "reflexió sobre com poden organitzar-se millor i ser més efectius". Com a reptes de futur l'entitat unionista vol "reformar" la llei electoral catalana, defensar l'estat de dret, mobilitzar electoralment i sectorialment i reivindicar la cultura compartida, acabar amb la immersió lingüística i perseguir símbols i pancartes reinvidicatives a l'espai públic. En un comunicat, SCC també ha condemnat les "imatges de violència" dels últims dies per les concentracions de suport a Pablo Hasel i les perspectives d'un futur govern independentista "radical". Tot plegat, han apuntat, els fan preveure encara "més declivi i més tristesa" a Catalunya.

"És urgent enfortir una alternativa civil que posi les bases d'un canvi polític profund i, al mateix temps, treballi per a la reconstrucció econòmica, civil, social i cultural de la nostra terra", han sostingut.

"Hem de ser molts més, millor coordinats i amb més capacitat d'impacte en l'opinió pública i en el teixit cívic", han afegit. Per això, han demanat una major "cooperació" entre els espanyolistes.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: