L’última estafa a les xarxes socials promet vols gratuïts per celebrar el nou any

Rate this post

Les xarxes socials s’han fet ressò de l’última estafa que circula entre els usuaris: un missatge temptador que promet vols gratuïts per celebrar l’arribada del nou any. Els Mossos d’Esquadra han alertat del perill d’aquesta falsa iniciativa a través de Twitter.

L’objectiu de la nova estafa és aconseguir apropiar-se de dades personals dels usuaris que piquin l’ham. “Emirates reparteix tiquets gratuïts per 500 persones per celebrar Cap d’Any”, es pot llegir en el missatge que circula a les xarxes socials. El text va acompanyat d’un enllaç a una pàgina web falsa de la companyia Emirates Airlines, malgrat les aparences. Al portal es demanen les dades per tal de poder accedir a un dels 500 vols anunciats, aconseguint d’aquesta manera que l’usuari ompli el formulari amb les dades que l’estafador després utilitzarà de forma fraudulenta.

La companyia àrea encara no s’ha pronunciat al respecte. Tanmateix, al perfil oficial d’Emirates Airlines a Twitter no hi ha cap referència a aquestes suposades 500 places en vols que opera l’empresa.

Anar a la font
Anton Rosa

Powered by WPeMatico

Translate »