L’últim selfie despullat de Paco León irrita els transsexuals

Rate this post

La bona fe, de vegades, juga males passades. Que li preguntin a Paco León. Ha volgut picar l’ullet i li han deixat un ull de vellut. L’actor sevillà ha fitxat per una sèrie mexicana, La casa de las flores, del director Manolo Caro, però ara mateix és com si s’hagués menjat dos quilos de chile picant.

Per què? Per les crítiques després de fer-se un selfie nu assegut a la tassa del vàter, caracteritzat com el seu personatge, un transsexual, amb una perruca.

paco leon vater

@pacoleon

León frivolitza dient que el personatge cal treballar-lo també en els moments íntims, i més íntim que aquest, n’hi ha pocs. A més, en un directe d’Instagram va reconèixer que el personatge era “raro” i que feia d’un advocat espanyol que passa a ser advocada perquè canvia de sexe. La definició de rar i la foto han empipat bona part del col·lectiu LGTB, que també han criticat l’elecció d’un home per fer el paper d’un transsexual, ja que, segons la Federació Estatal de Lesbianes Gais, una dona transsexual és una dona i no un home. La xarxa s’ha encés a debatre-ho:

El propi actor ha hagut de sortir al pas de les crítiques, assumint el mea culpa si algú s’ha sentit ofès, però emplaçant els crítics a esperar a mirar la sèrie per deixar-lo a caldo:

La resposta? El mes d’agost a Netflix. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »