Luis Suárez també parla sobre el coronavirus: “Hem de lluitar tots junts”

El Barça segueix publicant missatges de les seves figures per tal de conscienciar de la importància de quedar-se a casa i evitar així la propagació del coronavirus. Aquest cop ha estat el torn de Luis Suárez, davanter centre de l'equip, que s'ha adreçat als seus seguidors en un curt vídeo a les xarxes. 

"Molta força a tota la gent que està lluitant contra un virus que ens té molt preocupats. Canviar la situació depèn de nosaltres. El virus preocupa a nivell mundial, és primordial quedar-se tancat i mantenir la higiene. Si tots lluitem contra això, podrem seguir gaudint de la vida, de la família i dels amics", ha dit. Missatge clàssic, sense estridències, però important. Els futbolistes són figures amb molta influència.

El davanter uruguaià podria ser un dels pocs beneficiats per l'aturada futbolística que ha provocat el Covid-19. En principi s'havia de perdre el que queda de temporada com a conseqüència de l'operació al genoll dret a la qual es va sotmetre el mes de gener, però ara, tenint en compte que els campionats han estat suspesos de manera indefinida, el '9' té més marge per reincorporar-se a l'equip.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: