Luis, el concursant català d’OT amic del rei, a qui anomenen “pijo” i “facha”

Rate this post

Dimecres comença la segona edició de la segona època d’OT a TVE. La productora Gestmusic avança quins adolescents concursaran enguany i n’hi ha un que està triomfant a les xarxes abans que comenci el talent show. És català d’El Masnou, es diu Luis Mas (no Lluís), ja té un videoclip on desafina com un grill i és amic del rei Joan Carles. Ha penjat a les xarxes una foto amb l’emèrit, i no sembla un fan boig que se li acosti per robar-li la foto com El pequeño Nicolás sinó que practica l’esport de la vela i en competició coincideix amb el rei. Alguns l’han criticat per la imatge que ofereix, titllant-lo de “pijo”, “facha” o “borjamari”. El que millor parla per ell és com  parla i, sobretot tractant-se d’un concurs musical, com canta:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Luis cdf (@luisotoficial2018) on

luis ot

TVE

El noi sembla un estereotip de bona família i a OT té molta importància el clixé. Caldrà esperar per veure si és un dels favorits o causa rebuig i el públic l’expulsa a les primeres gales. La xarxa ja l’estima o el detesta com a una estrella del pop:

La foto amb el rei el perseguirà tota la seva curta o llarga estada a l’Acadèmia però el noi té ambició i possibles. Algunes fotos poden ser més o menys significatives de a apersonalitat, com quan va retratar-se a la Trump Tower de Nova York amb un policia armat fins a les dents:

luis ot trump poli

Aquest és Luis Mas, o com li diuen alguns haters, Luis Mas fuera que dentro.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »