L’Spar Girona vol la següent ‘bombolla’ europea a Fontajau

La primera presència de l’Spar Girona en els quarts de final de l’Eurolliga, que l’Uni jugarà a doble partit contra l’Avenida, fa que el club es plantegi demanar a la FIBA organitzar la bombolla en què els vuit millors equips de la competició es jugarien l’accés a la final a quatre, del 14 al 21 de març, en eliminatòries a doble partit. El vencedor jugarà les semifinals, en la final a quatre en una altra bombolla (16-21 d’abril, contra el vencedor del Sopron-Asvel. L’altre costat del quadre té el Fenerbahçe-Galatasaray i el Iekaterinburg contra el segon del grup de l’Avenida, que avui juga l’últim partit contra l’Izmit –el conjunt turc visita els dos russos el 16 i el 18 de febrer.

La voluntat

L’Uni vol ser la seu d’aquesta penúltima bombolla de l’Eurolliga, després d’haver organitzat la primera volta de la fase del seu grup amb molt bona nota. La FIBA, de fet, té Fontajau molt ben considerat i el curs passat, abans de l’esclat de la pandèmia, els seus comissaris ja van visitar la ciutat amb una hipotètica final a quatre en l’horitzó. Ara el club sap què ha de fer en els àmbits logístic i d’organització perquè tot vagi sobre rodes. També sap que les condicions seran les mateixes que en la primera setmana de desembre. I que no podrà haver-hi públic de l’estranger. Permetre l’entrada als abonats de l’Uni seria un altre cavall de batalla amb el Procicat, que –vista l’evolució de la situació sanitària– un mes després de la data prevista per a les eleccions al Parlament té mal pronòstic. I encara més veient que després de la primera bombolla a Fontajau s’hi va fer el Circ de Nadal.

La producció del senyal internacional, que si no l’assumeix Televisió de Catalunya ja fa inviable demanar l’organització de la bombolla, o les ofertes que van fer els hotels al desembre són les primeres i grans variables que ha de tancar l’Uni.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: