L’RCDE Stadium, tot un exemple de sostenibilitat

Rate this post

Sembla ser que amb l’arribada del tècnic David Gallego a la banqueta de l’Espanyol les bones notícies tornen a ser protagonistes dins l’entitat blanc-i-blava. La UEFA ha publicat un article on presenta com exemple de sostenibilitat i bones pràctiques l’RCDE Stadium, estadi que ha estat distingit en diverses ocasions com a model referent a Europa.

El respecte al medi ambient, clau per al futur

El president de la UEFA, Aleksander Čeferin, ha assegurat que les activitats presentades per Europa mostren “un gran esperit d’innovació, demostrant que l’esport pot contribuir a sostindre causes de qualsevol nivell”. L’Espanyol ha mostrat el seu compromís amb aquesta iniciativa i el seu estadi s’ha convertit en un exemple a seguir per la resta d’entitats esportives.

Espanyol Reial Societat RCDE Stadium Jordi Carné

Jordi Carné

El document, publicat conjuntament amb la ONG per la protecció de la naturalesa WWF (World Wildlife Fund) i l’entitat Green Sports Alliance, compta amb la col·laboració de 25 entitats i institucions europees. Molts experts vinculats amb el món de l’esport i l’alta competició també han afegit el seu granet de sorra al document esmentat.

L’informe, anomenat ‘Playing for our Planet’, examina el vincle entre els esports i el medi ambient. També fa ressò en el seu poder únic per crear convivència i promoure la sostenibilitat entre els aficionats europeus i de tot el món. El document examina l’enllaç i calcula l’impacte entre els esports i els temes ambientals.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »