Losantos insulta la ministra alemanya qualificant-la de “naziprogre” i “racista”

Rate this post

Federico Jiménez Losantos torna a la càrrega. Després que divendres no es tallés ni un pèl en el seu editorial i deixés anar sense cap problema —ni, de moment, conseqüència— que “a Baviera poden començar a esclatar cerveseries” i afegís, també, que “naturalment, proposo una acció” perquè, va subratllar, “clar que cal reaccionar”, avui es lamenta a El Mundo que la ministra de Justícia del govern d’Angela Merkel, Katarina Barley, a qui defineix com una “naziprogre anglogermànica” i “racista”, ha deixat el seu país “fora de la Unió Europea en obert desafiament a tots els seus membres”.

Ho ha deixat anar així en relació amb l’avís que va llançar la ministra alemanya advertint a Espanya que no donés per feta l’extradició del president Carles Puigdemont i subratllés que “la decisió dels jutges de Schleswig és absolutament correcta” i que l’esperava d’aquesta manera”.

Per a Losantos, que considera que Barley actua com a “comissària política o jutgessa de jutges”, aquestes declaracions són una “humiliació a Espanya”. I no només això. El conductor del programa matinal de EsRadio també solta que el tribunal de Schleswig-Holstein es va sumar al cop d’estat català” perquè, segons el seu punt de vista, no hauria de qüestionar l’euroordre del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Al seu judici, “una euroordre s’hauria simplement de complir, ni comentar ni casar” i, en cas que es faci així, “no hi ha Europa. Hi ha IV Reich“, sustenta.

Delinqüents narcolistos

Losantos té clar que si Europa no fa cas a la justícia espanyola no defensa Espanya i, justament per aquesta raó, es lamenta que “la recerca de l’exacta correspondència de delictes en diferents Estats és l’últim burlador de delinqüents narcolistos i rábulas amb toga”.

Aquests són els arguments que utilitza per justificar la seva idea que “la ministra racista de Merkel ens torna a l’Europa de Hitler i Stalin, les seves inspiracions polítiques, molt lluny de la Comunitat Europea del Carbó i l’Acer, mare del Mercat Comú, el pare de la UE.”

Losantos insulta i amenaça impunement. De moment, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) està estudiant les seves declaracions de divendres passat que també va deixar anar que “a les Balears hi ha uns 200.000 ostatges alemanys”. Però, encara que el conductor del programa matinal de EsRadio també critiqui sempre el govern del PP, aquest es mostra en part d’acord amb les seves idees i ja va advertir a Alemanya que les declaracions de la seva ministra “no són pròpies de països amics”.

Anar a la font
Marta Escobar Martí

Powered by WPeMatico

Translate »