Losantos amb Arrimadas, desvela què espera, nen o nena: “A finales de mayo”

Inés Arrimadas està de promoció. El Derechas Unidas Tour contra els indepes per convèncer el PP d'anar amb Cs junts a les llistes electorals de l'abril, a Galícia i Euskadi. Ha anat a una ràdio semi-clandestina com la de Jiménez Losantos. Allà el locutor ultradretà li ha fet la rosca preguntant-li pel fill que ha de parir la futura líder de Cs. Poca cosa se sap de la criatura, ni tan sols si serà nen o nena.

arrimadas prenyada EP

EFE

Però Federico li ha estirat de la llengua i ha dit "Cuando venga la criatura, el nene". Es tanca el cercle, Ana Rosa dona la notícia de l'embaràs i Federico la del sexe del nen.  Aquí l'àudio, minut 40:35.

 

arrimadas es radio

EsRadio

Federico: "Bueno, ¿y cuándo es?". Arrimadas: "Me toca a finales de mayo. Lo llevo súper bien. Estupenda, con un montón de energía, animada, con ganas de hacer cosas. El embarazo en el segundo trimestre me va bien. No he comprado nada, no tengo tiempo, me pondré con la cunita. No me da abasto la vida. Me hace ilusión tener tiempo para comprar cositas".

ines arrimadas prenyada GTRES

EP 

Arrimadas està de 6 mesos, parirà a fiinals de maig i espera, segons Losantos, un nen. Ana Rosa ho va destapar a l'octubre estant Arrimadas de dos mesos. Una filtració com una casa de pagès. La taronja té una panxa no descomual i fa vida política fins que el 15 de març la triïn presidenta de Ciudadanos. O no.

arrimadas cara efe

EFE

El següent repte és que algun periodista li tregui com es dirà el nen. Té noms on triar: Carlos Alberto, Pelayo o Santiago. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: