Los Angeles veu el partit de beisbol més llarg de la història

Rate this post

Nit històrica per al beisbol. Tercer partit de les Sèries Mundials, el que seria conegut com a play-off final en altres esports, entre Los Angeles Dodgers i els Boston Red Sox. El matx ha començat a les dues de la matinada (hora catalana) i ha acabat passades les nou del matí. 7 hores i 20 minuts que suposen un nou rècord per a un partit de les Sèries Mundials (l’anterior fita no arribava a les 6 hores de joc).

Evidentment, també s’ha batut el rècord d’entrades. El rècord previ estava en 15 entrades i no ha estat fins a la 18a que els Dodgers han pogut tancar el partit. Per posar-ho en context, en un partit normal hi ha 9 entrades. Com que a la novena anaven empatats, s’ha jugat una pròrroga que s’ha allargat a 9 entrades més, és a dir, és com si la pròrroga fos un un altre partit sencer.

Al final, després de més de 7 hores i 18 entrades, els Dodgers s’han imposat per 3-2 amb un “walk-off” de Max Muncy. Els Red Sox, però, encara dominen la sèrie per 2-1. El quart partit es jugarà la matinada de dissabte a diumenge.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »