L’oposició fa mofa de la carrera “fàcil” de Colau

Rate this post

Els partits de l’oposició a l’Ajuntament de Barcelona, especialment els del bloc unionista, no han trigat a fer broma amb les declaracions de l’alcaldessa Ada Colau que aquest matí, a Els Matins de TV3, ha reconegut que una empresa li havia ofert acabar  “de manera fàcil” les dues assignatures que li falten de la carrera de Filosofia.

La primera a reaccionar ha estat la portaveu del grup municipal de Ciutadans, Carina Mejías que ha fet un enginyós tuit assegurant que “no hi ha problema que pateixi un espanyol que Colau no hagi viscut” i aquí inclou, “l’assetjament, el lloguer abusiu, la temptació d’abandonar la política, la LGTB i els orígens humils”.

Més seriosament s’ho ha pres el portaveu del PSC, Jaume Collboni que ha assegurat que si a Colau li van oferir acabar la carrera de manera fàcil, “ho hauria d’haver denunciat”. “No es pot frivolitzar amb aquests temes. S’ha de posar en coneixement de la justícia”. Segons el socialista la solució no és comentar-ho en un programa de televisió perquè “ens estem jugant el prestigi de les universitats públiques del país”.

Anar a la font
Gisela Rodríguez

Powered by WPeMatico

Translate »