Lopetegui, en el punt de mira de la premsa de Madrid

Rate this post

Julen Lopetegui comença a perdre crèdit entre la premsa de la capital. Els primers partits del seu Madrid van convèncer a gran part de la parròquia blanca, que va veure com el sistema de l’entrenador basc es traduïa en un joc atractiu i vistós. Les coses, però, han canviat.

Ara els blancs fa quatre partits que no guanyen, han encadenat dues derrotes contra rivals molt inferiors i, a més, no aconsegueixen marcar gols. En concret, fa més de quatre-cents minuts que no en fan cap. La desfeta contra l’Alabès a Mendizorrotza (1-0), ha estat la gota que ha fet vessar el got. 

Tots aquests factors estan provocant que gran part de l’entorn blanc es qüestioni si Lopetegui és l’entrenador ideal pel Madrid. La mala maror ja fa dies que dura, i per si fos poc, el tècnic blanc compta des de fa mesos amb un gran grup de detractors que no li perdonen la seva traïció a la Selecció Espanyola.

Aquest diumenge els quioscos de Madrid s’han despertat amb unes portades que, si ve no atacaven directament a Lopetegui, criticaven amb duresa l’equip.

portada marca crisi madrid

portada as crisi madrid 07 10 2018

Però els dards dirigits explícitament a l’entrenador basc no han tardat en arribar, especialment a les edicions digitals del Marca i l’As. El primer portal assegura que si l’equip no millora els resultats el càrrec de Lopetegui podria començar a perillar. L’edició digital de l’As, en canvi, afirma que una victòria del Barça a Mestalla el podria posar en entredit. 

critiques lopetegui marca 07 10 2018

critiques lopetegui marca2 07 10 2018

critiques lopetegui as 07 10 2018

Julen Lopetegui està vivint les seves hores més compromeses al capdavant del Reial Madrid. La jugada que li va costar el càrrec com a seleccionador espanyol li podria sortir molt malament, i és que una nova derrota, a vint dies del primer clàssic de la temporada, podria comportar la seva destitució.

La mateixa falta de miraments que Florentino Pérez va demostrar per contractar-lo ara se li podria girar en contra: amb Rafa Benítez el president blanc ja va demostrar que no li tremola el pols a l’hora de prendre decisions radicals. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »