L’OMS troba 3.000 morts més a Espanya

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha comptabilitzat gairebé 3.000 morts més que el Ministeri de Sanitat en les respectives actualitzacions d’aquest dimecres 3 de juny. L’actualització del Ministeri de Sanitat d’aquest dimecres registra 27.128 morts per Covid-19 a Espanya mentre que des de l’OMS es comptabilitzen 29.858 defuncions pel patogen.

Respecte al nombre total de casos confirmats, la diferència entre l’Organització Mundial de la Salut i el Ministeri no és tan significativa. L’OMS registra 240.304 casos a Espanya mentre que el Ministeri de Sanitat comptabilitza 240.326.

El Ministeri de Sanitat ha admès aquest dimecres “problemes” en la notificació de les dades de morts per coronavirus i han apuntat que actualitzaran la xifra total que s’enfilarà “al voltant dels 28.000”. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha explicat que hi pot haver algun retard en la introducció de les dades i que s’estan verificant els morts notificats per les CCAA.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: