L’OMS quantifica quasi 3.000 víctimes mortals més que Espanya

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha comptabilitzat gairebé 3.000 morts més que el Ministeri de Sanitat en les respectives actualitzacions d’aquest dimecres 3 de juny. L’actualització del Ministeri de Sanitat d’aquest dimecres registra 27.128 morts per Covid-19 a Espanya mentre que des de l’OMS es comptabilitzen 29.858 defuncions pel patogen.

Respecte al nombre total de casos confirmats, la diferència entre l’Organització Mundial de la Salut i el Ministeri no és tan significativa. L’OMS registra 240.304 casos a Espanya mentre que el Ministeri de Sanitat comptabilitza 240.326.

El Ministeri de Sanitat ha admès aquest dimecres “problemes” en la notificació de les dades de morts per coronavirus i han apuntat que actualitzaran la xifra total que s’enfilarà “al voltant dels 28.000”. El director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha explicat que hi pot haver algun retard en la introducció de les dades i que s’estan verificant els morts notificats per les CCAA.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: