LLIBRE – Les escoles obertes de l’1-O

Els dies previs a l'1 d'octubre de 2017, la jornada del referèndum d'autodeterminació de Catalunya suspès temporalment pel Tribunal Constitucional, milers de centres de votació de tota Catalunya obren les seves portes per oferir activitats lúdiques gratuïtes i evitar ser precintats per la policia. Són les anomenades “escoles obertes”, espais on regna un ambient festiu per a totes les edats.

Els seus polèmics programes es distribueixen per les xarxes socials però la contundent resposta de la policia el mateix dia 1 d'octubre contra els centres de votació oberts provoca que molts dels programes siguin esborrats o desapareguin en la boira del Temps… fins avui.

Després d'un intens treball de recerca de tres anys, Victor Baldovi aconsegueix recopilar per primer cop gairebé tots els programes creats per donar a conèixer les activitats de les “escoles obertes” de Catalunya. En aquest primer volum es llisten els horaris, els cartells manuscrits i les pancartes de 598 centres i 15 places de les següents comarques de la província de Barcelona: Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Moianès, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: