LLIBRE – Festival

En el primer estiu de la seva majoria d'edat, el Bru guanya en un concurs de ràdio una entrada per anar al llegendari festival de rock de la costa catalana. Allà coincidirà amb la Duna, un amor platònic de l'escola que, més d'un any enrere, va desaparèixer a meitat de curs sense deixar rastre.

Imprevisible de mena, no es presenta a l'hora i lloc de la cita, però el Bru aquella nit coneixerà la Zoe, una australiana de pares catalans amb mil històries que explicar. Mentre es va desenvolupant la nit, entre concerts i converses, el Bru descobrirà que hi ha dies -i nits- que contenen una vida sencera. Narrat al llarg de 24 hores trepidants, Festival està ambientat en el mític festival de música catalana.
 

Biografia de l'autor

 

Eloi Fortuny és músic i periodista underground, a més d'estudiós del folk i de la músic indie. Viu al barri de Gràcia de Barcelona, on sovint se'l pot trobar fent cafès a la plaça de la Virreina, o sortint del cine Verdi. A la seva primera novel·la La cançó de la nostra vida recuperava la història de la Nova Cançó. Festival és el seu homenatge en forma de novel·la al mític festival de casa nostra.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: