LLIBRE – Entre murs

A la Barcelona emmurallada de finals del segle XVIII, el confrare de la Puríssima Sang Faust Miralpeix és capaç de qualsevol cosa per a la defensa de la tradició i dels manaments de l’Altíssim, en una societat en què tot just s’obre camí una visió més científica del món, al ritme de les idees que arriben d’Europa.

Entre els murs de la ciutat conviuen dos mons contraposats, el dels estaments privilegiats instal·lats en la doble moral de la pietat i la disbauxa i el d’uns sectors més avançats que en pateixen l’asfíxia. Enmig de la foscor i la fortor d’aquesta Barcelona vella, la Tuies, fidel i discreta criada de Faust, descobrirà el mal que habita en l’ànima d’aquelles persones que, si bé properes, ens resulten desconegudes.

 

Biografia de l'autora

 

Marta Segura Cloquell. És llicenciada en filologia catalana, té estudis superiors de guitarra i composició musical i ha estudiat a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. La literatura i la música sempre han estat presents a la seva vida. El 2011 obté, amb el conte M’endinso en la boira, el 1r premi en llengua catalana al concurs «El Laurel», de l’associació literària La Mordida. Entre murs és la seva primera novel·la.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: