LLIBRE – Cicumstàncies possibles

Circumstàncies possibles, o circumstàncies somniades, o circumstàncies senzilles, o circumstàncies on l’amor ho emplena tot i deixa pas a la veu de qui el pateix, o el gaudeix… o l’enyora.

Personatges senzills colpejats per l’amor o el desig, que parlen en primera persona poèticament i de manera directa. O personatges que dibuixen amb paraules cossos enamoradissos, o fins i tot, que ens confessen a cau d’orella l’amor més dur viscut.

 

Biografia de l'autor

 

Pere Antoni Cano i Ferri (València, 1964), és professor de Geografia i Història i, ocasionalment, d’Ètica. Després d’impartir classe per diferents instituts valencians, actualment exerceix a l’IES Escultor En Francesc Badia de Foios. És autor de la novel·la “El Camí de Jordana”, i coautor de l’adaptació de les cançons i poemes del Singspiel en dos actes “El Periple de Jordana o un Viatge musical de Mil Anys”. També és autor del poemari “Geografies” i de la col·lecció ‘Petjades. Història del País Valencià’ de la Universitat de València, de la qual està editat el primer volum “Prehistòria i Món Ibèric”. Té publicats treballs d’història, ressenyes i narracions breus en diferents fulls webs. Ha escrit contes infantils i juvenils, teatre i poemaris, un dels quals és el present “Circumstàncies possibles”.

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: