Llencen gas pebre en directe i Ana Rosa culpa els indepes: “Miquel, ¿estás bien?”

Un dels perills del reporter català enviat a les manifestacions és fer-se passar per indepe. La policia pot acabar detenint-lo, com al fotoperiodista d'El País, o atonyinant-lo. Una tercera opció és deixar-lo cec de gas pebre. Aquest producte lacrimógen no distingeix entre ulls dels manifestants indepes o dels reporters d'Ana Rosa Quintana. I això és el que li ha passat al periodista de Móra d'Ebre Miquel Valls. Ana Rosa l'envia a cobrir els talls de l'AP-7 a França i a mitja connexió els gendarmes francesos disparen gas pebre. Valls comença a tossir i plorar. Aquest és el vídeo:

valls tus t5

Telecinco (clica la foto per veure el vídeo)

"Es una sensación rara, Ana, porque se mete en la garganta y en los ojos, cof cof". S'ofega Miquel Valls. En el caos, amb el reporter tossint i sense veure-hi, els manifestants criden "Premsa espanyola manipuladora". Ana Rosa no s'indigna amb la policia que deixa cec el seu reporter sinó amb els manifestants víctimes del mateix gas pebre.

gas pebra manifestants t5ç

Telecinco

Ana Rosa Quintana: "Vale, estupendoMiquel, hijo mío, de verdad, lo que están haciendo estos tíos a los periodistas en Cataluña es impresionante. La falta de libertad, de tolerancia, el no respeto a la libertad de expresión. Todos tenemos que entender lo que ellos piensan pero ellos no pueden entender lo que piensan los demás, ni siquiera respetar el trabajo de los demás". I acaba "Miquel Valls no puede seguir hablando porque la policía francesa se ha cansao (llarg silenci) oye Miquel ¿estás bien?".

gas pebra t5

Telecinco

Aquesta és la cara amb què connecta després Valls, tota plena d'una substància llefiscosa i els ulls plorosos. Mentre els manifestants van amb ulleres d'esquí el reporter va amb bufanda. Ana Rosa l'envia a una batalla i es queixa de les víctimes dels gasos lacrimògens. Els Sanitaris per la República han curat Valls amb un líquid, i és la policia la que llença gasos tòxics. La que intoxica és AR.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: