Límit salarial: el Barça pot gastar 66 milions més que el Madrid

Rate this post

LaLiga ha fet oficials els límits salarials dels 20 equips de la Primera Divisió de cara a la temporada 2018/19, que tot just comença. L’equip que més pot gastar és el Barça, 66,44 milions d’euros per sobre del segon, el Reial Madrid. L’Espanyol (56,7 milions) està per sobre del Girona (36,7 milions).

El límit salarial es refereix a l’import màxim que cada equip pot consumir aquesta temporada, incloent la despesa del primer equip en jugadors i cos tècnic, filials, futbol base i altres seccions.

Els conceptes que s’inclouen en el límit de cost de la plantilla esportiva són els salaris fixos i variables, la seguretat social, les primes col·lectives, les despeses d’adquisició (incloent les comissions dels agents) i amortitzacions (import de compra dels jugadors imputat anualment en funció del número d’anys de contracte del jugador).

Cada club o Societat Anònima Esportiva (SAD) proposa a LaLiga el seu límit del cost de la plantilla, en compliment amb les normes d’elaboració de pressupostos de clubs. L’Òrgan de Validació de LaLiga ha d’aprovar els números o rectificar-los fins garantir l’estabilitat financera.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »