L’huracà Leslie posa en alerta Portugal

Rate this post

Falta ben poc perquè l’huracà Leslie entri a Portugal. El govern portuguès calcula que podria arribar a terra ferma cap a les 19h i afectarà principalment la zona centre del país, especialment Lisboa i els seus voltants. 13 districtes del país estan en alerta roja. A la zona de Lisboa s’esperen vents de molta intensitat des de les 21h d’aquest dissabte fins a les 3h del diumenge. Les temperatures baixaran de cop, segons es preveu.

previsio leslie portugal 2

Leslie ja ha passat per Madeira i ha provocat la suspensió dels 60 vols previstos a aquell aeroport. Però a Lisboa no s’han previst canvis en les programacions de vols. 

A Portugal es demana a la gent que extremi les precaucions durant aquestes hores. Han recomanat que no s’apropin a les zones de platja, perquè el mar podria experimentar una pujada del seu nivell. Protecció Civil també ha avisat que els vianants hauran de vigilar amb la caiguda de branques i objectes, i que els conductors hauran de prendre atenció amb l’estat de les carreteres. Demanen a la gent que segueixi les instruccions de les autoritats i que prengui molta cura a l’hora de desplaçar-se.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »