L’extrema dreta alemanya també anima a denunciar mestres

Rate this post

L’AfD, el partit Alternativa per Alemanya, ha llençat aquesta setmana un portal d’Internet per denunciar els professors que consideren massa compromesos políticament. El partit alemany assegura que és per “garantir la neutralitat en l’educació”.

“Denuncia el teu professor”, És el nom del portal que l’AfD ha creat perquè els estudiants del land de Baden-Württemberg puguin denunciar els seus docents. El partit indica que “reben contínuament testimonis d’alumnes, pares i altres professors que es queixen d’atacs al partit Alternativa per Alemanya”.

La plataforma convida els alumnes a denunciar incidents que hagin vist a l’aula i que demostrin que no han pogut expressar lliurement les seves opinions polítiques o que el seu professor els ha transmès un missatge polític. Per demostrar-ho, el denunciant ha d’adjuntar proves com preguntes d’un examen o deures que els han demanat. A més, animen al denunciant a donar el nom del professor en concret.

Els sindicats de professors alemanys subratllen que la iniciativa és molt “condemnable perquè la pot fer el mateix infant”. L’AfD ha anunciat que properament la iniciativa s’estendrà als altres lands.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »