L’exprofessor pederasta dels Maristes surt de l’Audiència a l’espera de la decisió del tribunal

L’Audiència de Barcelona decidirà, en principi aquest dimarts, si envia a la presó l’exprofessor pederasta dels Maristes Joaquim Benítez, condemnat fa una setmana a 21 anys i nou mesos de reclusió per quatre casos d’abusos sexuals a exalumnes. Aquest matí s’ha fet una vista a l’Audiència on la Fiscalia i les acusacions particulars, que representen les víctimes, han reclamat de nou  que Benítez ingressi a presó. Com van exigir per escrit l’endemà de conèixer la sentència, han demanat que es compleixi la condemna perquè hi ha risc que l’home pugui fugir i han apuntat que l’exprofessor no té cap arrelament perquè no està treballant.

Les acusacions populars de la Generalitat i l’Ajuntament s’han sumat a la petició que Benítez entri a la presó pel risc de fuga i de reincidència. Ara el tribunal resoldrà la seva petició i l’exprofessor ha sortit de l’Audiència a l’espera de conèixer la decisió.

El pederasta dels Maristes, condemnat a 21 anys

La sentència va concloure que l’home, que treballava als Maristes Sants-Les Corts, és autor de tots els abusos sexuals a menors que es van jutjar: es van arribar a presentar 17 denúncies contra ell, però només quatre no havien prescrit.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: