L’expert Pablo Foncillas analitzarà el futur del comerç després de la Covid

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) coorganitza en el marc del projecte CCI PirineusMed una conferència en línia sobre l’impacte que la crisi sanitària i el confinament per la pandèmia de la Covid-19 ha tingut sobre la demanda i com pot influir en l’oferta. La cita és el pròxim dia 18 a les 12h i cal fer una inscripció prèvia. Fins el moment, hi ha 170 inscrits. El ponent serà Pablo Foncillas.

Llicenciat en Dret i MBA de l’IESE Business School, actualment dedica una part important del seu treball a la investigació i publicació de temes relacionats amb l’entorn digital. En la seva trajectòria professional, ha impartit classes a Espanya, Europa, Llatinoamèrica i als Estats Units.

Ha estat  director comercial de Port Aventura, director de màrqueting de Spanair i director general adjunt de la cadena americana de càtering Aramark a Espanya. Ha escrit un llibre que és tot un èxit de vendes ‘Winners: el método para ganar clientes en la era de Amazon’, just en un moment on aquesta empresa s’ha situat com a reina absoluta del mercat de l’e-commerceFoncillas ja va oferir una conferència a Andorra la Vella l’any 2016 convidat per Reig Capital Business Lab.

Foncillas creu que ara mateix és important desenvolupar aliances i treballar amb tothom qui pugui aportar qualsevol cosa al negoci, tant si són clients com proveïdors o competidors. També aposta per ampliar els serveis als clients com el lliurament a domicili o els programes de subscripció a un producte. La inscripció a la conferència és gratuïta.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: