L’exmarit de Corinna la destrossa: “Sociòpata narcissista, morta per dins”

Rate this post

Zarzuela contraataca i treu l’artilleria pesant contra Corinna: el Conde Lequio i Mariángel Alcàzar a Telecinco recordant que Corinna exigia comissions aprofitant ser l’amant del rei, els espies del CNI buscant proves contra la “princesa” alemanya i ara una de les revistes més monàrquiques, Vanity Fair, fent llenya entrevistant el seu pitjor enemic: el seu primer marit i pare de la seva filla Anastasia: Philip J. Adkins. Obre la conversa destruint la credibilitat de la persona que amenaça la monarquia espanyola: “¿De verdad piensa alguien en España que está tratando con una persona honesta y estable? Vamos, hay muchas pruebas en su forma de expresarse en privado que indican que Corinna es una sociópata narcisista”.

exmarit corinna fb

Facebook

El britànic de 58 anys està dolgut amb la seva ex i vomita tot el que voldria dir el Borbó: “España le dio a Corinna un breve momento de atención pública y ahora ella tiene que lidiar con la dolorosa realidad de ser poco interesante e insignificante”. I la remata on fa més mal: el seu físic de Barbie madureta: “No hay cirujano plástico ni banquero que pueda cambiar eso. Corinna siempre ha estado muerta por dentro”. No eren tan enemics quan ella, ja divorciada, li va demanar que l’acompanyés amb Joan Carles a la cèlebre cacera de Botswana, ja que el seu exmarit la va ensenyar a caçar.

rei jon carles elefants Telecinco

Telecinco

La de la dreta de la foto recent és la filla de Corinna, de 26 anys, però el senyor del mig no és el seu primer marit ni el segon i príncep, del qual es va voler quedar el títol de “princesa”. El primer marit té un altre títol per Corinna, amb menyspreu l’anomena “Su Alteza Serenísima”.

corinna i filla GTRES

GTRES

El primer marit i l’últim amant, Joan Carles, ara són amics i per això, veient com Corinna ensorra el rei emèrit, el britànic ataca la comissionista: “Joan Carles és un gran home i una figura històrica. Ha contribuït al benestar d’una Nació”. Es deu referir a la nació de Botswana.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »