L’excap de premsa de Montilla: “Los maestros catalanes me sacan de quicio”

Rate this post

D’entre tots els tertulians que s’emmirallen cada matí a Espejo público per pontificar sobre Catalunya n’hi ha pocs de catalans. Un és Toni Bolaño, excap de premsa de Montilla quan ERC el va fer president. Ha evolucionat molt: de pactar amb independentistes per fer-lo alt càrrec de la Generalitat a columnista de La Razón i votant de Ciutadans. En ple setge contra els mestres de Sant Andreu de La Barca als qui la fiscalia acusa d’adoctrinar fills de guàrdia civil, Bolaño s’ha encarat amb una sindicalista d’UGT que defensava que els mestres no han estat imputats de cap delicte. Susanna Griso pregava que es respecti els menors com a “línia vermella” però el seu programa és l’altaveu de periodistes com Javier Negre d’El Mundo que assenyalen mestres dels menors o com Bolaño que ha bramat a la representant sindical dels mestres: 

Bolaño se saltava “l’última frontera” que deia protegir Griso i ensenya totes les dents contra els mestres catalans que el treuen de polleguera: “Me sacan de mis casillas. Vemos lazos amarillos en guarderías. Que los profesores dejen a los niños tranquilos. Llevan a los críos a las fiestas de Badalona a gritar ‘llibertat’. ¿Defenderéis a los niños en algún momento? Si un maestro comete un asesinato ¿también lo defenderéis?. ¡Anda ya hombre! Te grito por si no me oyes”. Griso s’ha hagut de disculpar amb la seva convidada pel to de taverna del seu tertulià. Bolaño es va fer cèlebre intentant dictar els titulars als periodistes o indicant al president Maragall quan tenia Alzheimer: “Si vol sortir (a votar a les primàries socialistes) seria millor que la seva dona el tregui al parque“.

 sanchis bolaño Antena3

Antena 3

Fa uns mesos Bolaño també va apuntar-se al pim pam pum contra l’altra obsessió de l’unionisme i d’Espejo público: TV3. Li criden a Sanchis que fa un circ d’odi i li criden als mestres que si maten nens també seran protegits per l’UGT. Al mateix programa on Ignasi Guardans comparava els mestres amb pederastes. Griso diu que els nens són la línia vermella i no s’ha de traspassar. Estem a pocs programes que Espejo público entrevisti un fill de guàrdia civil per preguntar què es va dir a classe del IES El Palau. Pixelat, això sí.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »