Leticia Sabater passa per quiròfan per operar-se l’ull “rebel”

Rate this post

Leticia Sabater ha anunciat al seu compte de Twitter que dimarts 7 de novembre s’operarà de l’ull “rebel”, com ella mateixa l’ha denominat . D’aquesta manera, la que va ser la presentadora de programes infantils més popular dels anys 90, vol posar fi a les infinites burles que existeixen sobre l’estrabisme que pateix i que s’ha anat fent més evident els darrers anys.

Una intervenció quirúrgica que els seus seguidors han comentat enèrgicament. Ella, com és habitual, els hi ha seguit la broma fent gala de sentit de l’humor. Posteriorment, ha agraït les mostres de suport rebudes després de fer l’anunci.

La show woman catalana ha explicat a ENBlau que es tracta d’una operació, a priori, senzilla, que haurà de fer repòs durant una setmana i que serà d’aquí un mes aproximadament quan es podran apreciar els resultats de la intervenció. No és el primer cop que Sabater passa per quiròfan. El seu pas més sonat va ser l’any 2015, quan es va reconstruir l’himen per tornar a ser verge.

L’autora de la Salchipapa i del Toma pepinazo va sorprendre tothom fa dues setmanes en protagonitzar una de les promocions que Netflix va llençar d’Stranger Things, una de les sèries estrella del catàleg. La cantant ja va advertir en una entrevista amb aquest portal que els propers mesos estarien plens de sorpreses. Quina serà la següent?

Anar a la font
Marc Mestres

Powered by WPeMatico

Translate »