Leticia Sabater acusa els catalans de garrepes “como buena catalana que soy”

Con mucha… marchaaaaa. Si el lector no sap què significa aquest mantra és que no va patir la TV infantil  dels 90 presentada per Leticia Sabater. La barcelonina de 53 anys ha fet tots els papers de l'auca a TV resumits en un: absència de vergonya aliena. Sabater, de cognom molt català, s'ha passat a la literatura, en sentit ample, i presenta un llibre que amb el títol ja fa: Lety la Horrible y el internado diabólico. Entrevistada pel digital LOC treu pit, i abdominals, per la seva condició de catalana però no per defensar els presos polítics o el dret a decidir. Ho fa per dir que els catalans són garrepes.

Leticia Sabater Ab Jorge Javier Sabado Deluxe Telecinco

Telecinco

LOC pregunta a l'escriptora si és rica i ella respon que és catalana i per tant gasiva. Com que no esnifa cocaïna s'ha fet un raconet: "No tengo adicciones ni caprichos demasiado caros y como buena catalana siempre he vivido bien y he gastado, pero con medida. He invertido bien el dinero y vivo en una chalé que vale un millón de euros. Mira, lo tengo todo pensado: vendo el chalé y con ese dinero me compro apartamentos para alquilar cerca de las universidades. Ese es mi plan de jubilación". Estalviadora i ultraoperada.

leticia sabater operacions 2 telecinco

Telecinco

Els comentaris a l'entrevista són cruels contra la catalana: "patética, trastornada, vizcondesa…". Catalunya tenia Carles Sabater i Dolors Sabater en l'imaginari de catalans il·lustres. Faltava ella, Leticia Sabater, que conclou: "No pretendo el Pullitzer, mis fans me mandan fotos de penes".

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: