Letícia posa més taló a Elionor perquè no sembli més baixeta que Sofia

Rate this post

Les imatges de la Família reial al complet el Dia de la Constitució s’aniran comentant amb el pas dels dies. Se’ls treu suc pel fet inhabitual d’un acte oficial amb els sis membres que queden del que és oficialment Família reial. Qui ha tret més punta és el mateix programa que va destapar l’escena de Letícia i la sogra a la Catedral de Palma: Arusitys. A La Setxa s’hi va comentar una dada que els fans d’Alfons Arús li han sentit dir a 8tv: la infanta Sofia (11 anys) li traurà dos caps a la princesa Elionor (13 anys):

Diu Arús: “Tendremos un problema. De momento se ve que Sofía es bastante más alta. Hay que hacer algo“. La broma de que cal posar-hi remei no sembla tant broma quan una de les tertulianes adverteix: “A veces le ponen zapatos con un poquito de tacón para que parezca más alta“. La que faltava. Peñafiel ja va deixar verda Letícia quan va assabentar-se que maquillava lleument l’hereva Elionor: Peñafiel destrossa Letícia: “Presenten Elionor com una Lolita” Angie Cárdenas també és crítica amb que l’obsessió de la reina Letícia per la imatge arribi a les seves filla maquillada i amb talons: “A las niñas no se les debe hacer eso. Si cambias la medida del zapato es tanto como decirle a la niña que no será tan alta como su hermana menor. Si sales a la rama Borbón o a la rama Ortiz tendrás una altura u otra”.

elionor i sofia constitucio EFE

EFE

Els Arús saben de què parlen: tenen dues filles Ingrid i Tatiana. La que no sap ben bé què es fa és Letícia. Deu pensar que el títol d’Altesa és una altra cosa.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »