Letícia mana a TVE: Una íntima amiga seva, nova directora d’informatius

Sotrac a la direcció dels informatius de TVE, que acaba d'anomenar la coneguda periodista Almudena Ariza com a substituta de Begoña Alegria, que ha abandonat el càrrec per voluntat pròpia. Ariza, una de les cares més visibles de les presentadores i corresponsals de l'ens públic, ocupava actualment la delegació de París, després de passar per Pequín i Nova York. El currículum professional de la nova directora no és menor, però s'ha d'afegir una dada molt rellevant: és molt amiga i excompanya de la reina Letícia, la presentadora més cèlebre que ha passat per Prado del Rey.

Almudena Ariza TVE

Almudena Ariza TVE

Letizia bamablinas GTres

Letícia bambalinas GTres

El moviment d'Ariza posaria fi a la campanya (gens dissimulada) de la monarca per promocionar a la seva estimada amiga. De fet, la reina va intentar col·locar-la al front del Consell que dirigeix l'ens fa any i escaig, sense èxit, això sí. Ara, Ariza es fa amb el comandament dels informatius de RTVE.es, un premi important i que, segurament, satisfà les expectatives de totes dues. Cap de les dues protagonistes ha amagat mai la seva sintonia, amistat i recolzament, ben conegut entre els treballadors de la casa i els cercles periodístics de la capital. La nova directora s'ha manifestat a les xarxes, agraint els serveis de l'antiga responsable i prometent continuar el seu camí. 

Leticia reportera RTVE.es

Letícia reportera RTVE.es

Sense treure mèrits de la nova responsable, és evident que els tentacles de Zarzuela a RTVE són allargats. La reina regna també als despatxos de la tele pública.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: