Letícia i Cristina, juntes per Nadal: la infanta s’instal·la a la Zarzuela

Rate this post

La infanta Cristina es queda cada cop més sola. El marit a presó i els fills, que es fan grans, comencen a marxar de casa. I els hiverns a Suïssa són freds. Així que la infanta ha decidit tornar a casa per Nadal.

Després dels rumors de divorci amb Urdangarin (ja ho sap tothom, menys ell), Cristina es torna a apropar de mica en mica a la família reial. Aquest cap de setmana ha estat a Abu Dhabi amb el seu pare. Les imatges de Joan Carles i Cristina, de bracet als Emirats, de ben segur que no han sentat gaire bé a la reina Letícia.

joan carles i cristina2

El rei Joan Carles i la infanta Cristina | EFE

Les fotos del viatge de Cristina i Joan Carles arriben un mes després que Sofia convidés els Urdangarin a la seva festa d’aniversari, tot i l’oposició de Letícia. Més llenya al foc per caldejar l’ambient en una família que sembla que un cop rere l’altre ha de petar per qualsevol costat.

infanta cristina riu gtres

La infanta Cristina té un atac de riure | GTRES

Des que va esclatar el cas Nóos, Letícia va fer tot el possible per allunyar la infanta de la família. La relació entre les cunyades és, si més no, tensa. A la tensió entre les dues no ajuden algunes actituds de Letícia, com la prohibició que l’emèrita pogués veure les seves netes.

leticia a roma gtres

Letícia Ortiz | GTRES

Sigui com sigui, el Nadal és època de retrobaments i de reunions familiars. Cristina ja ho té tot a punt per instal·lar-se al palau del seu germà durant les Festes. Els turrons a la Zarzuela tenen millor gust. El que no està tan clar és si Letícia li portarà les maletes a la seva cunyada quan se la trobi a la porta.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »