Letícia fa 46 anys i la premsa li regala un rentat d’imatge

Rate this post

15 de setembre, aniversari de la reina d’Espanya. Enguany Letícia bufa 46 espelmes. Per primer cop, és més a prop dels 50 que dels 40. Un bon moment per fer un balanç que li arriba en un any en què la reina ha estat especialment desencertada. Però la premsa  de paper segueix les directrius que En Blau ja va destapar: hi ha consignes de no fer llenya amb Letícia. Zarzuela va pressionar la premsa de Madrid i van començar les portades pro-Letícia. I així segueixen. Aquest és un recull de premsa del que s’ha publicat de Letícia el dia del seu aniversari. Suau com l’abraçada d’una nena.

leticia abraçada nen efe

EFE

El diari català més monàrquic, La Vanguardia, li dedica una peça d’una de les millors cronistes de Casa Reial: Mariángel Alcázar. Revela que la reina va ser la primera en fer el cim a Astúries durant l’última visita oficial i contemplar els Llacs de Covadonga: “La Reina está en forma, de eso no hay ninguna duda, mucho más en forma que el propio Rey y casi tan en forma como los miembros del servicio de seguridad que la seguían montaña arriba. Así es ella, tan exigente consigo misma como con los demás“. Per la seva banda, el diari madrileny més monàrquic, ABC, passa de puntetes sobre Letícia i li dedica la peça a Elionor: “Si en los últimos añosLetizia ha sido juzgada casi únicamente por su aspecto físico, a partir de ahora también será analizada por algo mucho más relevante: su papel como madre de la Heredera de la Corona”. Despatxen l’esceneta a la Catedral de Palma amb un “es ya agua pasada“.

peto reina sofia i letícia GTRES

GTRES

Els dos diaris de paper més venuts d’Espanya tampoc s’acarnissen amb el pitjor any de Letícia. El País publica un panegíric de com la reina ha après de l’error de Palma amb gestos com anar sense maquillar o posar-se bambes per anar a la muntanya (!): “Está dispuesta a reconquistar terreno, inmersa en un trabajo que moldea a su gusto con el objetivo de ser una reina del siglo XXI”. El Mundo insisteix en el detall que Letícia va anar sense maquillar per dur les filles a escola com si fos la revolució: “Fue algo insólito en una mujer que cuida su imagen casi obsesivamente. Quién sabe si sus 46 años serán el punto de partida de una Letizia más cercana y menos obsesiva”. Bons desitjos i hiperinterpretació d’una cara rentada.

leticia sense maquillar gtres

GTRES

Les capçaleres de paper silencien l’annus horribilis de la reina Letícia. Ella els va marcar el camí quan va aparèixer només amb la cara rentada. El rentat de cara li han fet ara pel seu aniversari. Per molts anys, Letícia.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »