Letícia es vesteix com les Infantes en el seu últim ‘look’ de gala

Rate this post

Aquesta setmana ha començat amb la visita d’Estat del president d’Israel i la seva dona, amb els Reis oferint-los un sopar de gala en el seu honor. El menjador engalonat, música d’ambdós països alternant-se i un xef especial amb certificat kosher per garantir que es complissin els requisits de la Torà. Tot, amb els monarques arreglats per l’ocasió.

La reina Letícia ha tornat a destacar, acaparant tots els flaixos amb una elecció de vestuari amb molta història. La seva relació amb Lorenzo Caprile no ha estat massa idíl·lica, però després d’uns quants anys ha tornat a apostar per ell. El dissenyador de capçalera de les Infantes va veure’s desbancat per Felipe Varela, però aquest dilluns ha estat el protagonista del seu look

Aquest és el cinquè cop que Letícia apareix amb aquesta faldilla de Caprile, una peça negra en tall sirena i brodats florals en blanc. El top amb què l’ha combinat és del mateix to, amb detalls en cristalls. Però un outfit ha de tenir tots els detalls conjuntats, incloses les joies. I la Reina n’és ben conscient. Per això ha tornat a lluir la seva tiara preferida, la de la Flor de Lis. I les llargues arracades, de diamants, or blanc i perles. Acompanyades, per descomptat, de les polseres bessones de Cartier. 

Però per què destaquen especialment aquestes eleccions? Aquesta diadema va ser la que va portar la infanta Cristina a la seva boda amb Urdangarin, de la mateixa manera que les arracades van ser elegides per la infanta Elena en les seves núpcies. Optar pel seu dissenyador de capçalera i unes joies molt especials per elles? Ha fet l’ullet la Reina Letícia a les seves cunyades?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »