Letícia, eclipsada per un grup de motoristes a un acte de la Creu Roja

Rate this post

Tampoc no serà avui. Després de dos mesos sense coincidir, les reines Letícia i Sofia han evitat veure’s durant el matí malgrat tenir programat a l’agenda el mateix acte. El dia de la bandereta de la Creu Roja compta sempre amb el suport de la Casa Reial, el que ha provocat que ambdues monarques hi hagin participat. Ara bé, lluny han quedat aquells anys en els quals hi col·laboraven juntes… 

leticia sofia abraçades GTRES

La reina Sofia i Letícia abraçades a l’acte de la bandereta de la Creu Roja del 2004 / GTRES

Ara, en canvi, s’han col·locat cadascuna en una punta de Madrid. Qui s’ha endut totes les mirades, per això, ha tornat a ser Letícia. El que més expectació generava era veure com anava vestida, i el resultat no ha deixat indiferent ningú.

Més roquera que mai, ha optat per uns leggins de cuir ideals tenint en compte la companyia que tenia: un grup de motoristes que ha posat al seu costat ben somrients. L’escena ha estat d’allò més curiosa, divertida i sorprenent.

ana rosa 'moteros' Casa Reial

Casa Reial

leticia motoristes creu roja EFE

EFE

L‘outfit incorporava un abric nou que ha rebut molts aplaudiments, de color bordeus i un original estampat circular. I als peus? Unes altes sabates de color negre. 

leticia creu roja EFE

EFE

LETICIA CREU ROJA 3 CASA REIAL

Casa Reial

Demà toca un viatge a París amb el rei Felip que de ben segur que deixa molts titulars. Junts visitaran l’exposició retrospectiva de l’obra de Joan Miró, però tothom està esperant la foto al costat de la primera dama Brigitte Macron. Qui guanyarà el duel d’estil?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »