Letícia dilapida milers d’euros en un vestit de gala

Rate this post

Ja és aquí la setmana del pont, i els reis s’han buidat l’agenda per poder gaudir d’uns dies familiars amb les seves filles. Això sí, abans de fer les maletes han assistit a la festa commemorativa del 50è aniversari del diari esportiu AS. I totes les mirades s’han fixat, de nou, en el vestit de Letícia.

Les seves apostes estilístiques són en boca de tots des que aparegués amb un minivestit no massa apropiat en un acte oficial. Els següents looks que ha lluït han estat molt més clàssics, però torna a rodejar-la la polèmica.

La reina ha aparegut a la festa d’AS amb un espectacular vestit en blau fosc, amb escot vaixell i una gran flor al costat dret. Tota una notícia en si mateixa, ja que és el primer cop que aposta per una de les marques espanyoles amb més projecció internacional, Delpozo.

2.500 € ha dilapidat la Reina en aquesta aposta, tornant als outfits cars. I tot, per enlluernar en un acte en què ha entregat un premi a Rafa Nadal i Mireia Belmonte. 

EFE

Com a nota curiosa, destacar que la marca s’ha convertit en una de les preferides de Melania Trump. Fins al punt que quan han sortit les fotografies de Letícia, Twitter s’ha omplert de comentaris assegurant que s’ha inspirat en la primera dama.

El rei Joan Carles I s’ha convertit en el protagonista indiscutible de la setmana en revelar-se que tindria una filla secreta. Però seguint la tònica habitual, els reis no s’han volgut pronunciar al respecte. De festa en festa, i descansant aquests dies.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »