Letícia continua marejant: repeteix el seu vestit hipnòtic preferit

Rate this post

Els membres de la Casa Reial no poden més. Realment han d’estar esgotats després de tantes polèmiques colpejant-los dia sí dia també. En els últims mesos han viscut de tot: començant amb les crítiques a Letícia en menysprear públicament la reina Sofia, passant pels insults a Felip VI volent que la corona agonitzi, fins a filtrar-se uns àudios de Corinna, l’amant del rei Joan Carles, acusant-lo de cometre delictes de blanqueig i corrupció

Aquest últim escàndol ha sacsejat encara més la família reial, però podrien fer encara més de mal en començar a especular-se amb una possible implicació de Letícia. I és que el comissari podria tenir unes gravacions amb l’amic compiyogui de la Reina, parlant amb ella quan ja havia estat imputat per corrupció. 

Mentre sabem si la monarca acaba sent la nova víctima o no, ella segueix a la seva. Ahir va posar davant dels fotògrafs com si res, somrient i lluint un vestit de platja i unes arracades de Tous que han donat molt de joc. 

lETICIA VESTIT PLATJA gtres (2)

leticia Tous GTRES

GTRES

Totes les mirades estan centrades en els moviments del matrimoni Borbó. Es pronunciaran al respecte Felip i Letícia? Doncs sembla que de moment res de res… La Reina ha assistit aquest matí a una reunió amb l’associació espanyola contra el càncer, de la qual és la presidenta d’honor. Els fotògrafs li han fet fotos a l’arribada i durant l’acte, mostrant-se contenta.

Com cada vegada que presideix un acte de la seva agenda oficial, tothom analitza amb lupa els seus conjunts estilístics. Com ha anat vestida en aquesta última ocasió? Si bé ahir va optar per estrenar vestit i arracades, avui ha tornat a repetir.

LETICIA VESTIT HIPNOTIC EFE

EFE

S’ha de rendibilitzar una mica l’immens armari que té, tornant a posar-se un disseny que ha lluït en dos actes anteriors. Es tracta d’un vestit hipnòtic que va inaugurar el passat setembre, inaugurant el curs escollint aquest model d’Hugo Boss en gris i negre amb ratlles verticals asimètriques que genera una mena d’efecte òptic, semblant una faldilla prisada. També el va escollir a l’arribada al Senegal, quan va anar-hi quatre dies de viatge de cooperació, baixant de l’avió amb aquest disseny

LETICIA VESTIT HIPNOTIC 2 EFE

LETICIA VESTIT HIPNOTIC 3 EFE

LETICIA VESTIT HIPNOTIC 4 EFE

EFE

Ara l’ha combinat, per això, amb les seves sabates preferides de la temporada: uns salons negres amb una tira de plàstic de Steve Madden que la tenen captivada. Arracades llargues i la bossa? Una cartera de mà de Carolina Herrera en plata. Bona cara, somriure i silenci: Letícia en estat pur. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »