L’estiu dels fills de Shakira i Piqué, massa frenètic

Rate this post

L’estiu de la família Piqué-Mebarak ha estat d’allò més intens. El futbolista el va començar a Rússia quan va participar en el mundial de futbol, mentre que Shakira està recorrent mig món en una gira multitudinària. La pregunta és obligada, on són els nens mentrestant? 

Milan i Sasha, de 5 i 3 anys respectivament, tampoc no han parat aquest estiu… I és que la mare se’ls ha endut amb ella de gira. Des de Milà fins a Istanbul, viatjant fins al Canadà i actuant aquesta setmana a Califòrnia. El ritme és frenètic, però la colombiana tenia clar que no volia passar tot l’estiu separada dels nens.

shakira, piqué i fills GTRES

GTRES

“Ells estan ansiosos de compartir la meva vida a la carretera. Vindran amb mi, però sense permetre que això els absorbeixi massa. S’ha de trobar l’equilibri i permetre’ls viure la vida sense veure’s absorbits per la popularitat de la seva mare”, va dir una mica abans de marxar. Vol compartir amb ells la seva passió per la música, i sembla que els petits s’ho estan passant d’allò més bé.

Shakira està publicant un munt de fotos d’ells durant els concerts, mentre ballen i canten a ritme de les cançons més famoses de la mare. L’última foto que va compartir, per això, va generar molta polèmica en aparèixer en Milan amb una cartolina groga amb un missatge en català

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

‪Hoy cartelitos de “T’estimo” en Los Angeles! Súper emocionante! Shak ‬

A post shared by Shakira (@shakira) on

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

We rock too Mommy!

A post shared by Shakira (@shakira) on

El que molts es pregunten és amb qui estan els nens mentre ella canta, perquè un viatge d’aquestes característiques necessita una logística especial. Gerard Piqué els ha acompanyat sempre que ha pogut, però les seves obligacions amb el Barça l’impedeixen estar gaire temps allà…

Doncs bé, Vanitatis assegura que són els avis materns la principal ajuda de la cantant durant aquests mesos. Ells cuiden dels nens mentre ella es prepara, assaja i canta. Però no ho fan sols, ja que dues mainaderes també els acompanyen arreu. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Gracias por cantar conmigo y celebrar! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

A més a més, el mitjà afegeix que aquest agost han fet una parada en aquest viatge per descansar una mica a Catalunya. Haurien estat a la Cerdanya i al Maresme amb els pares de Piqué, amb la qual cosa també haurien passat uns dies de vacances amb ells.

Ara es preparen ja per afrontar el nou curs escolar, i de ben segur que tenen mil anècdotes a explicar als amics. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »