L’estiu de Sofia i Joan Carles I: a països diferents fent vida de solters

Rate this post

L’estiu Borbó ja ha començat. Tothom està pendent d’esbrinar quin serà el destí secret d’enguany de Letícia i Felip, donant-se per fet que seguiran mantenint ocult la destinació del seu viatge estival. Uns dies de vacances que arribaran abans de la visita a Mallorca, on s’espera que es reuneixi tota la família.

Serà curiós veure junts la reina Sofia amb Joan Carles I, després d’uns anys sense la presència de l’emèrit a l’illa. Aquest any, per això, necessiten més que mai donar una imatge d’unió i complicitat: deixant enrere la malmesa imatge que els ha quedat després del menyspreu de Letícia a la sogra davant de la Catedral durant Setmana Santa.

Aquesta és la idea, però mentrestant segueixen anant cadascú a la seva. De fet, han enxampat als emèrits separats per més de mil quilometres: estant Sofia gaudint d’uns dies a Florència mentre Joan Carles reapareixia en un acte oficial a La Haia.

Són les primeres imatges dels reis després de l’empresonament d’Iñaki Urdangarin, publicant-se quan ja se sap que la infanta Cristina ha visitat el marit tot i les prohibicions de la Casa Reial. No volien que s’humiliés deixant-se fotografiar entrant a presó a visitar-lo, i efectivament aquesta imatge no s’ha vist en entrar al centre gaudint d’uns privilegis excepcionals

infanta cristina cotxe GTRES

GTRES

Però tornem a aquests dies separats de Sofia i Joan Carles. Com dèiem, la reina s’ha deixat veure a Itàlia omplint la panxa amb les millors pizzes del món. Però no hi ha anat sola, anant-hi amb la seva inseparable germana Irene. Un restaurant ha publicat una fotografia amb ella, podent veure-la molt arreglada i somrient.

La premsa italiana explica que la monarca està al país perquè un músic indi amb qui té molta amistat l’hauria convidat a un concert dedicat a Shostakóvich. Una visita cultural que no deixa de sobtar, ja que molts es pregunten com és que encara no ha viatjat a Ginebra a donar suport a Cristina en un dels moments més difícils de la seva vida.

El rei Joan Carles, mentrestant, ha viatjat a La Haia amb la infanta Elena per donar suport al vaixell de l’equip Mapfre a la Volvo Ocean Drive. Un esdeveniment esportiu en el qual han coincidit amb el rei Guillermo d’Holanda i Carlos de Suècia.

 Joan Carles, elena i el rei Holanda GTRES

GTRES

L’emèrit, amb bastó i molt elegant, va posar davant dels fotògrafs al costat de la Infanta: en crema i amb uns pantalons de ratlles. Pare i filla es van mostrar molt còmplices en tot moment, no com amb Cristina… Està sola la Infanta? Veurem junts als emèrits finalment?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »