L’especial significat del pin que llueix Tomàs Molina a ‘El Temps’

Tots els dies és dels programes més vistos del dia. L'espai d'El Temps després del TN Vespre de TV3 és d'obligat seguiment per milions d'espectadors. A Catalunya, el temps que farà o deixarà de fer continua provocant interès dia rere dia. Per això, aquest dimarts va ser especialment seguit per moltes persones que volien informar-se puntualment de totes les pluges que havien caigut a Catalunya, de l'esperat descens de les temperatures i de si això tindrà continuïtat o no durant els propers dies. Per això, van ser molts els espectadors que van parar atenció en un detall de Tomàs Molina. No és el primer dia que se'l veu així ni serà l'últim. Fa temps que de tant en tant llueix a la seva americana un pin, una petita xapa, que ha despertat la curiositat. Quin significat té?

tomas molina

TV3

Una petita xapa que se li veu també en algun dels nombrosos vídeos que ell mateix penja al seu compte d'Instagram. Una mena de cercle envoltat d'uns panells petits de diferents colors, verds, blaus, grocs, taronges i vermells. I així fins 17 colors diferents.

tomas molina pin

@tomasmolinab

tomas molina pin2

Es tracta d'un pin que defensa i simbolitza els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible als que 193 països es van comprometre a complir abans del 2030. Va ser l'any 2015 quan en l'Assemblea General de les Nacions Unides es va arribar a aquest acord. Erradicar la pobresa extrema, la desigualtat de gènere, la manca d'aliments i aigua potable, establir un sistema sanitari universal, electricitat, construir espais saludables, indústries responsables en matèria de producció, adoptar mesures urgents contra el canvi climàtic i un llarg etcètera. Molta feina per endavant. I una voluntat que els governs compleixin. 17 propostes, 17 colors diferents i un pin que és tota una declaració d'intencions. El popular meteoròleg del temps, doncs, que es posiciona com un ferm defensor d'aquestes mesures i dona suport a la proposta de Nacions Unides. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: