L’Espanyol té un deute net de 97 milions d’euros

Rate this post

L’Espanyol ha revelat aquest dimecres a la Junta d’Accionistes que el club té un deute net de 97 milions d’euros i un benefici de 6,4 milions respecte l’exercici anterior.

Tot i així, Joan Fitó, director financer de l’entitat blanc-i-blava, ha assegurat que els comptes del club estan estabilitzats i que els préstecs de Rastar Group, el conglomerat empresarial del president Chen Yansheng, s’estan tornant correctament.  Fitó també ha explicat que la prioritat del club a nivell econòmic és reforçar la primera plantilla (aquest estiu només es van realitzar dos fitxatges) abans que reduir el deute.

Yansheng nega que vulgui vendre el club

Per la seva banda, el president Chen Yansheng ha assegurat que l’Espanyol avança “en la línia” que s’ha marcat i ha afegit que “el combustible de l’entitat són els resultats esportius”.

El mandatari xinès ha insistit que “cal seguir la tendència marcada per ser cada vegada més forts i sòlids” i, a nivell econòmic, ha destacat que “la tresoreria del club és sòlida” i que aquest fet “permetrà seguir creixent i consolidar la feina feta”.

Per últim, i negant així les informacions que apunten que vol vendre el club, Yansheng ha assegurat que “el club pot necessitar més inversió de capital que pot venir de mi mateix o de socis estratègics, però es tracta d’una ampliació de capital, no d’una venda”. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »